Изглежда Electronic Arts и Maxis се подготвят за две от най-очакваните допълнения към Sims 4 и вероятно следващата година феновете ще могат да закупят The Sims 4 Pets. Носят се слухове, че се работи и върху сезони.

Първата информация дойде от форум в Reddit. Там SimGuruDaniel е запитан дали Electronic Arts и Maxis планират издаването на нови DLC-та за Sims 4, свързани с домашни любимци и сезони. На това той отговори „Мисля че да. Но какво ли разбирам?“. SimGuruDaniel е гейм дизайнер в Electronic Arts и е допринесъл много за разработката и представянето на Sims 4 серията на потребителите.

Тъй като в предстоящото Sims 4 City Living DLC студиото Maxis ще добави плъхове и други „живи“ напасти в играта, лесно е да предположим, че основите за следващото допълнение за играта са вече положени. Работата със сезоните обаче ще е по-сложна и вероятно Electronic Arts ще ги добавят постепенно и поотделно във всеки един от световете. Според разработчиците на Sims 4 се правят опити, но не може цялата игра да бъде актуализирана за наличието на сезони, тъй като поврежда сейфовете на потребителите. Така че феновете ще трябва да почакат повече за Sims 4 Seasons DLC.

Но преди предполагаемите два експанжъна за Sims 4, след две седмици излиза третото допълнение The Sims 4 City Living. DLC-то излиза на 1-ви ноември за РС и МАС.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари