Стана ясна датата на излизане на конзолните версии на Close to the Sun

0
92

Storm in a Teacup обявиха официалната дата, на която ще излязат версиите за конзоли на Close to the Sun. Играта ще бъде достъпна в дигитален и физически формат от 29.10 за Xbox One, PS4 и Nintendo Switch.

Освен в стандартен вариант, играта излиза за конзоли и с колекционерско издание, което издателят Wired Productions ще предлага на цена от $98.66. То вече се предлага за предварителна поръчка и е в ограничено количество от едва 1000 бройки. В него се включва физическо копие на играта, както и бонус – дигитално издание на PC версията на Close to the Sun в Epic Games Store, 48-странична илюстрована книга с твърди корици и винилов запис на главната тема на играта, изпълнявана от Porcelain Pill. Всичко това в специален метален обков, стилизиран в арт деко дизайн.

Анонсирана в началото на миналата година, Close to the Sun излезе по-рано тази година за PC в дигиталния магазин на Epic Games. Играта ви отвежда към една алтернативна версия на XIX век, в която срещате Роуз, която пътува до Хелиос, проектиран от самия Никола Тесла плавателен съд, след като нейната сестра Ада изчезва мистериозно. Нещата се объркват и Роуз трябва да се справи със ситуацията и да разгадае тайната зад Хелиос и изчезването на своята сестра.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари