Утре излиза новият експанжън за Duke Nukem Forever

0
17

За утрешния ден е насрочено излизането на новия експанжън за хитовото заглавие Duke Nukem Forever. Разширението е озаглавено The Doctor Who Cloned Me (Докторът, който ме клонира) и добавя нова кампания за единична игра, предаде Eurogamer.

В новата кампания геймърите попадат в Зона 51, където ще се сблъскат Dr Proton и Duke Nukem. Освен новата сюжетна линия, към играта се добавят и нови оръжия, които ще разнообразят играта на хората, които вече са се отегчили от стандартната версия. Срещу геймърите ще се изправят множество нови противници и трудни за убиване босове. Налице ще има и допълнителни интерактивни предмети.

Не са забравени почитателите на мултиплеърните забавления. За тях са създадени четири чисто нови карти.

Картата Sky High хвърля играчите в офисите на завладяна от извънземни същества компания. Комплексът се намира в центъра на Лас Вегас и е на три етажа. Има възможност за битки по покривите, стълбищата и на всевъзможни други места.

COMMAND: EDF представлява команден център, в основата, на който стои затворен бос. Картата е на две нива.

DROP ZONE представлява казино, в което има множество интересни места, като най-впечатляващото от тях е една бездънна яма.

BIOHAZARD праща почитателите на Duke в една ядрена електроцентрала, която е многоетажна и съдържа интересни терени като съблекални, тоалетни, душове, контролни зали и помещение за съхраняване на радиоактивни отпадъци.

Пакетът ще се продава на цена от 9.99 щатски долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари