С появата на The Division 2, Ubisoft разшири значително вселената на своето екшън приключение. Тя ще придобие обаче завършен вид с филма по известната игра. И за разлика например от обявения преди време филм по Watch Dogs, филм по The Division ще има.

Още миналата година стана ясно, че са избрани актьорите за водещите роли в лентата – Джейк Джиленхол, познат ни от „Зодиак“, „Дони Дарко“ и „След утрешния ден“, и Джесика Частейн (Interstellar, Zero Dark Thirty). Освен това на режисьорския стол също сяда популярно име – Дейвид Лийтч, известен с работата си по „Дедпул“, „Джон Уик“ и „Атомна блондинка“. Сценарист на филма по The Division ще е Рейф Джъдкинс (Agents of S.H.I.E.L.D., както и сценарист на предстоящия да излезе следващата година филм по Uncharted).

А от вчера The Division има и свой дом. Това ще е стрийминг платформата Netflix, за която филмът ще е ексклузивен.

„С участието на Джесика Частейн и Джейк Джиленхол, действието в The Division се развива в близкото бъдеще, в което по време на Черния петък, пандемичен вирус се разпространява бързо чрез банкнотите, редуцирайки населението на Ню Йорк и убивайки милиони. Ако цивилизацията има някаква надежда за измъкване от хаоса, то тя зависи от Дивизията – група добре обучени граждански лица, които имат за цел да спасят това, което е останало от обществото“, гласи анонса на филма.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за