Хакер превърна Nintendo 64 в док за Switch

2
26

Принципно Nintendo Switch пристига с докинг устройство, което да свърже конзолата с телевизор и същевременно да ускори, доколкото е възможно, производителността й. Един любопитен програмист обаче не се задоволява с евтината пластмаса, с която се свързва Switch и затова решава да я замени с платформата Nintendo 64.

YouTube потребителят Tettzan Zone пусна видео, в което демонстрира работата на модифицирания N64 док. Във видеоклипа е изобразено устройството от всички страни. Хакерът дори е вградил USB портове в конзолата. При монтиране Switch сигнализира за връзката, изваждането също се идентифицира. Няма никакъв проблем при включването на свързания монитор, който е свързан с модифицираното Nintendo 64. Въобще старата конзола върши перфектна работа като заместител на оригиналната докинг станция.

За съжаление обаче една от функциите не е изпълнима. Поради физическа невъзможност (прекалено тесен отвор на N64) Joy-Con контролерите не могат да се монтират към Nintendo Switch платформата по време на докинг режима. Но след проблема с липсата на синхронизация на левия контролер поради грешка на производителя така или иначе е по-добре да използвате Pro контролер. Пък и работата на конзолата е изправна, контролерът може да се свърже безжично и можете да играете каквото и да е на вашия телевизор с монтирана към Nintendo 64 конзола Switch.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари