Четвърта трудност в Diablo 3 – Inferno; бетата остава за септември

4
30

В презентацията на Blizzard на тазгодишния Gamescom бе обявен начинът за увеличаване живота на Diablo 3, след като геймърите успеят да преминат през трите й основни трудности – четвърта трудност, наречена Inferno.

Новото допълнение ще изпълнява функцията на изключително трудно място, което носи големи награди на играчите. Съществата в него ще са с минимално ниво 61, при положение, че максималното такова за герои от 60. Чудовищата ще имат повече здраве, по-добър изкуствен интелект, по-силни атаки, а много от тях ще ползват и умения, които не са притежавали в по-ниските трудности.

Идеята зад четвърта трудност е да бъдат премахнати безкрайните часове на биене на босове от Diablo 2 с цел набавяне на добра екипировка. В Inferno ще присъства фактор, наречен „плоска трудност“. С други думи целият свят на Diablo 3 ще бъде със сравнително еднаква трудност и всяка сган, която срещнат героите, ще има почти еднаква възможност да пуска добра екипировка. По този начин според Blizzard играчите няма да се запъват на няколко същества, които дават добри предмети, а ще могат свободно да се реят из света, тъй като няма значение коя точно гад биде налагана.

За да имат играчите стимул да преминат през последната трудност, Blizzard са съставили система, в която най-добрите предмети и най-високият клас руни ще могат да падат единствено в Inferno. Преимуществата на екипировката няма да бъдат само в статистиките, но и във визията.

Като допълнение от компанията отново потвърдиха предстоящия бета тест на играта. За момента има слаба вероятност той да се появи докрая на август, но екипът е категоричен, че крайният срок за пускането му е идният септември.

Освен всичко друго, Diablo 3 грабна и наградата на Gamescom 2011 за най-добра PC игра.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
mKrotiFy
mKrotiFy

Цитат:


С други думи целият свят на Diablo 3 ще бъде със сравнително еднаква трудност и всяка сган, която срещнат героите ще има почти еднаква възможност да пуска добра екипировка.


Става въпрос за inferno света ли?

Б. Белев
Б. Белев

Цитат:


В Inferno ще присъства фактор, наречен „плоска трудност“. С други думи целият свят на Diablo 3 ще бъде със сравнително еднаква трудност и всяка сган, която срещнат героите ще има почти еднаква възможност да пуска добра екипировка.


UnderDark
UnderDark

Само онлайн ли ще бъде?Няма ли шанс да се появи и сингъл плеър версия?

AcTePuKc
AcTePuKc

Ако не я направиш ти … няма да има 🙂 Поне така се твърди, че ще бъде като в Starcraft … прави си сам изводите.