14 минути с Borderlands 2

0
19

Някой е успял да запише доста дълго клипче с демонстрация на реалния геймплей на продължението на Borderlands, която се е провела зад закрити врати на някакво неизвестно събиране – възможно е да става дума за GamesCom или PAX Prime 2011. Като силно съмняващи се типове предполагаме, че дори този „някой” може да е част от маркетинговия отдел на Gearbox Software.

Има какво да се желае от качеството на видеото, но пък става ясно в какво направление са промените, реализирани от разработчиците в Borderlands 2.

Основата на геймплея си остава същата – много стреляне, с всичко което може да стреля, по всичко, което мърда на екрана. Акцентира се върху разнообразието на оръжията. Както знаете, в играта ще има няколко производителя на оръжия – продуктите на всеки от тях се различават от останалите като външен вид и качества.

Враговете също са претърпели лек умствен ъпгрейд и вече могат да ви следват по терена, катерейки се по сгради и прочее. Разбира се, те отново имат навика да се самоубиват, тичайки насреща с гола томахавка в ръка. Borderlands 2 се очаква да излезе през следващата година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за