fbpx
-0.3 C
София

2K подготвя нов Borderlands

Най-четени

Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


GameInformer и GamePointsNow.com съобщават, че се подготвя нова игра по сериите за Borderlands, която ще обхване платформите на PC, PlayStation 3 и Xbox 360.

Светът в новия шутър от сериите ще е разположен хронологически между Borderlands 1 и 2, въвеждайки ни в предисторията на втората част. Играта се подготвя от 2K Australia и Gearbox Software. В нея ще се срещнете с един по-млад Handsome Jack, който ще е по следите на мощен извънземен артефакт, а вие ще може да играете като един от четиримата помощници на Джак: Athena The Gladiator, Wilhelm The Enforcer, Nisha The Lawbringer и Fragtrap – един от Claptrap роботите. Играта е ситуирана на луната Елпис и базата Хиперион, познати ви от Borderlands 2. Тук ще разполагате със съвсем ново оръжие: Cryo и ще се наложи да се борите с извънредно ниска гравитация, като кислорода също ще е важен ресурс, като ще ви се наложи да го крадете и да го пазите добре, за да останете живи.

От 2K са отказали коментар пред GameInformer относно появата на играта, но от изданието коментират, че нищо чудно анонс за нея да пристигне за нея още тази седмица, когато през уикенда ще се проведе изложението PAX East.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини