5 000 000 руснаци играят Warface

0
15

Тази седмица, разработчикът на игрово съдържание Crytek, постигна нов успех в Русия, след като стана ясно, че безплатното FPS заглавие на компанията Warface е привлякло вече 5 милиона потребители за територията на страната. Издател на играта за Русия е Mail.Ru Group. Още през първия месец заглавието отбеляза един милион регистрации.

„Достигането на границата от 5 милиона потребителя говори красноречиво за качеството на играта и интересът на хората към нея“, заяви Владимир Николски от Mail.Ru Group. „Посредством комбинацията от първокласни визуални ефекти и неповторим геймплей Warface се откроява сред другите игрови заглавия и дава надежда, че ще продължава да привлича още много играчи за в бъдеще“, допълни Николски за медиите.

Тази седмица, играта получи и специалната награда на „Рунет“ за принос към развитието на рускоезичното киберпространство.

Crytek е немско студио за разработка на игрово съдържание основано през 1999г. с представителства във Франкфурт, Будапеща, Нотингам, София и Сеул. Студиото е разработчик на енджина CryEngine (1,2 и 3), а също така на хитови заглавия, като Crysis, Far Cry и др.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари