600 000 души настояха за Grand Theft Auto V за PC

0
11


Петицията към Rockstar Games за създаването на Grand Theft Auto V за PC набира все по-голяма популярност. Вече над 600 хиляди души сложиха подписа си в онлайн кампанията.

Преди по-малко от месец едва 100 хиляди души бяха взели част в петицията в Change.org, но дебюта на играта за Xbox 360 и PlayStation 3 показа на всички любители на PC какво точно изпускат. Всичко това предизвика още повече недоволство сред любителите на традиционния настолен компютър, а за да демонстрират това свое настроение над половин милион души се включиха в петицията за създаване на GTA 5 за PC.

Според последни сведения Rockstar Games е решил в действителност да се вслуша в гласа на своите фенове и да пусне версия на играта за PC в началото на 2014 г. Официално потвърждение на тези слухове обаче няма.

Повечето експерти смятат, че подобно на GTA 4 за PC и версията на GTA 5 за PC ще се появи  с няколко месецa по-късно от дебюта на играта за PS3 и Xbox 360. Припомняме, че GTA 4 първо се появи за конзолите на Microsoft и Sony през април 2008 г., а едва през декември продуктът на Rockstar Games достигна и до почитателите на PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за