Aion 2 през есента

0
14

Продуцентът на хитовото MMORPG Aion обяви какво могат да очакват скоро геймърите от NCSoft. В доста дългото изявление Chris “Kinslon” Hager каза, че услугата за трансфериране на герои от един на друг сървър ще бъде готова до средата на следващия месец.

На 2 юни patch 1.9, който е директен резултат от искания на фенове, ще се появи в САЩ и Европа. По-късно през есента ще излезе и 2.0, което, както знаем от всички други MMO игри, означава просто Aion 2. В него авторите ще добавят нови dungeon локации, нови начини за даевите да пътуват по гейзери и въздушни течения, както и изцяло нов homeland, наречен Balaurea.

Корейските играчи вече цъкат тази версия на играта, но, както става обикновено с източните заглавия, останалият свят ще трябва да почака, докато всичко се локализира, преведе и общо взето ошлайфа до най-висша степен.

„Доставянето на 2.0 в Северна Америка и Европа е огромно начинание за нас. В играта ще има много нововъведения и съдържание. Работим по план и засега няма проблеми с есенната дата.“

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари