fbpx
8.8 C
София

Bandai Namco разкри новата игра Blue Protocol

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Японската компания Bandai Namco съвсем неочаквано разкри разработката на нова видеоигра. Тя се нарича Blue Protocol и се очертава да бъде онлайн RPG заглавие ексклузивно за персонални компютри. Издателят не сподели много детайли около последния си продукт, но публикува предварителна снимка, разкриваща игра в типичния за Япония манга стил.

Официалното описание на играта гласи: „Светът е на ръба на унищожението, сега е времето да се обединим. Да тръгнем с приятели и непознати, силни врагове да победим. Да пътуваме отвъд тук и сега, бъдещето си да променим.“

Идеята е да има рима.

Във връзка с разработката на Blue Protocol, филиалите Bandai Namco Online и Bandai Namco Studio сформираха нов екип на име Project Sky Blue. Новата игра се изгражда посредством енджина Unreal Engine 4. За момента обаче няма друга информация. Очаква се да научим още подробности и дата на издаване в следващите няколко дни.

Bandai Namco Entertainment се появи на световния пазар с разпространяването на хита PacMan. Сега компанията публикува заглавия както пригодени за родната си страна, така и за публиката по света (като супер трудната поредица Dark Souls). Съдейки по начина на анонсиране на новата Blue Protocol (под формата на pdf файл на японски), можем да предположим, че играта би се разпространявала само в Япония. Не е невъзможно обаче да има и изненади.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини