Close to the Sun излиза и за Nintendo Switch тази година

0
85

След като в началото на миналия месец, Storm in a Teacup представиха в Epic Games Store Close to the Sun и анонсираха конзолните версии на играта за излизане по-късно тази година, тази седмица дойде и анонс за версия на Close to the Sun за Nintendo Switch.

„Щастливи сме да анонсираме днес, че Close to the Sun се запътва към Nintendo Switch по-късно тази година, пристигайки заедно с преди разкритите версии за PlayStation 4 и Xbox One! Напредничавите играчи ще могат за пръв път да се радват на това незабравимо и спиращо дъха приключение и в движение“, написаха от Storm in a Teacup на сайта на играта, придружавайки анонса със специално подготвено за целта видео.

Close to the Sun е игра, която беше разкрита в началото на миналата година и веднага привлече вниманието към себе си, а медиите най-често я сравняваха с Bioshock, заради нейната арт-деко визия, ретрофутуристичен свят и най-вероятно желанието на всички да видим нещо подобно на гениалната работа на Кен Ливайн. Приета по-скоро със смесени реакции от широката публика, играта намери своите почитатели, а критиката ѝ отреди прилично място.

Close to the Sun е мистерия/хорър с перспектива от първо лице, която ви отвежда към тайнствен плавателен съд, проектиран от самия Никола Тесла. Изобилстващ от причудливи изобретения на един от най-великите умове на миналия век, пустият кораб крие тайна, която чака да разкриете.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за