Days Gone може да има продължение

0
97

Days Gone се очаква да е един от последните ексклузиви за PlayStation 4. Играта на Bend Studio ще предложи на феновете на игрите с неживи голямо разнообразие, открит дизайн, интересна история, силен герой в ролята на Дийкън и много часове забава. Дали ще се окаже комерсиален успех обаче, предстои тепърва да видим. Изглежда, че Sony са обнадеждени за приема на играта си и заглавието може да прерасне в нещо значимо.

Това се разбира от думите на представител на студиото, и по-точно на PR отдела на компанията. „Франчайз“. Това беше думата, която употребиха, когато ме питаха, дали Days Gone ще е самостоятелно заглавие или ще се превърне във франчайз. Целта ни винаги е била да направим игра, която хората да заобичат и да искат още от нея“, заявява представителят на Sony, цитиран от Average Caucasian Shark.

Days Gone ви среща с главния герой Дийкън, който е тръгнал по пътя на отмъщението и пречистването. Ще попаднете в една изключително пост-апокалиптична враждебна обстановка, в която „фрийкърите“, заразените със зловещия вирус хора, не са единствения ви враг. Тук ще имате и среща със зли бандити, борещи се за надмощие и изключително сурово време и условия, в които ще трябва да оцелеете.

Още през миналата година разбрахме, че играта ще предложи 30-ина часа кампания, от които сериозен дял – шест часа – ще заема синематиката.

Days Gone излиза на 26.04. за PS4.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за