След дълги години на пълно мълчание, Blizzard разкри нова игра от емблематичната си поредица Diablo. И макар премиерата на играта да си е доста далеч, то от студиото представиха доволно много информация за Diablo IV. Хората от студиото бяха благосклонни да разкрият пред медиите, основни неща, свързани със заглавието. Последното подобно разкритие идва от Wccftech и творческият директор на Diablo IV Себастиен Степиен, който говори пред изданието по време на отминалия BlizzCon 2019. От думите му разбираме, че играта ще предложи по-реална и по-мрачна история, отколкото предишната игра от сериите, Diablo III, като ще е по-близо до настроението и темите в първите две игри. Освен това, играта ще включва над 100 села, които свободно да изследвате.

Ако сте фен на Diablo, цялото това изсипване на информация за игра, която е години далеч от появата си, вероятно ви дразни, но няма какво да се направи и ще трябва да почакате.

За последно разбрахме, че новия Diablo, независимо от това, че ще позволява да се играе соло от край до край, ще изисква постоянна мрежова свързаност. Аргументацията за това е огромния жив свят и нуждата от онлайн компоненти. Diablo IV ще представи един огромен свят с множество тъмници, в които да изгубите времето си, пет големи района, в които ще може да преминавате без прекъсване и пет големи класа, като вашия герой ще може да бъде персонализиран и променян изцяло според вашите предпочитания.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ZeroCool
ZeroCool

Започват да свършват демоните от Библията,очаквам Blizzard да се ориентират към други религии в следващите си заглавия ,в търсене на нови герои за неспиращата битка между доброто и злото.А иначе засега в Диабло 4 виждам миксиран гамеплей от Celtic kings и The elder scrolls !

Дада
Дада

Какъв елдър скролс и келтски крале бе, вие съвсем сте изгубили представа за времето и реалността, трябва да спрете наркотиците възможно най-скоро.

Кольо
Кольо

Предвид колко обемни са съвременните твърди дискове, изявлението, че като си купиш нещо, за да го играеш по свое желание сам, трябвало да имаш връзка към мрежата, иначе все едно не си го купил(цялото) е твърде гадна зависимост.

Мустанг
Мустанг

Олигофренска работа. Да го д%хат.