Diablo III излиза за конзоли?

0
6

Представители на Blizzard нееднократно намекваха, че ролевата игра Diablo III може да се появи не само за компютри, но и за конзоли.

През февруари тази година стана известно, че Blizzard търсят продуцент за конзолната версия на Diablo III. Тогава представители на компанията направиха коментар по този повод:

„Обявата за продуцент не е анонс за конзолната версия на играта. Преди всичко ние създаваме Diablo III за РС и Мас и няма да допуснем каквито и да било конзолни интерпретации да повлияят на срока за разработка”.

Главният дизайнер на играта Джош Москуейра(Josh Mosqueira) направи почти официален анонс на конзолната версия по време на изложението GamesCom 2011, което се провежда в Кьолн.

Според думите му, Blizzard разглеждат много сериозно възможността за евентуален порт, но все пак не са притъпили към неговото създаване.

В момента се опитваме да съберем възможно най-добрият конзолен екип в Blizzard. Набираме дизайнери, програмисти, художници – хора, които мечтаят да видят Diablo на конзоли. Мисля че това ще бъде просто потресаващо събитие. Следете за новини”.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за