E3 2017: Ubisoft анонсира Skull & Bones

0
449

Тазгодишното издание на E3 се очертава, като изключително силно. Всички големи са тук (без ЕА разбира се, които си имат „свой Е3“). Пресконференциите на Microsoft и Sony бяха излючително силни, както и тези на Ubisoft и Bethesda.

Именно пресконференцията на Ubisoft привлече голямо внимание с оглед на очакваните нов Assassin’s Creed и Far Cry. Особен интерес събуди обаче едно друго заглавие на студиото – Skull & Bonesпиратско заглавие, разработвано от хората, работили по Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ubisoft Singapore започнали да експериментират с наученото от Black Flag, играейки си с идеята за двама капитана и два кораба.

„Това единствено преживяване, с нищо друго – просто два кораба, плаващи в океана с огневата мощ, с която разполагат… Вече знаехме, че може да излезе нещо страхотно от това“, обяснява Арно Вандур, продуцент на заглавието. Идеята е проста. Плавайки и плячкосвайки във водите на Индийския океан, вие се превръщате от капитан на кораб до страшилището на топлите морета, вземайки на абордаж търговски съдове, борейки се с конкуренцията и с други играещи, разбира се. Множество възможности за къстъмизация на плавателния ви съд и ъпгрейд, класове от кораби, между които да избирате с трупането на победи са само част от достойнствата на Skull & Bones, обяснява Вандур.

Стратегическото планиране ще е особено важна част от играта и формулата ви за успех. Ще може да получите предварително знание за плаващите във вашия периметър и да набележите целта си спрямо възможностите си. Сътрудничеството ще играе особено важна роля, ако искате да плячкосате някой от големите търговски конвои на корпорациите или имперските лодки.

Жустин Фарен, творчески директор на Skull & Bones, на свой ред обяснява важността на малките подробности, които играят голямо значение – като съобразяването с посоката и скоростта на вятъра. „Това е въпрос на живот и смърт – управлението на вятъра. Ако не успееш да го използваш ефективно, умираш“, обяснява той. Доколко изпипан е този елемент? Освен картата, която ще ви помага тук, гледайте платната. Точно така. Внезапен порив или рязка промяна на вятъра ще издуе платната в определена посока и това ще ви покаже наъде духа вятъра и кое е най-удачното да предприемете.

Вероятно в следващите месеци ще разберем повече за Skull & Bones. Играта излиза за конзоли и PC следващата есен.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари