E3 2018: Видео към The Last of Us Part II

0
212

Следващата част на играта изглежда толкова добре, колкото всички очакват.

Погледите на всички по време на Е3 бяха вперени в представянето на две компании – Bethesda и Sony. И те не разочароваха своите фенове. Пет години след появата си, Playstation 4 узря за достигането на своя най-голям момент. God of War, Detroit: Become Human, Spiderman, продължението на The Last of Us. Всяка от тези игри е демонстрация на силата на PS4 и може би отиващото си конзолно поколение.

Naughty Dog бяха едни от хората, които се включиха в прес-конференцията на Sony по време на Е3 2018. Там те показаха почти 12-минутно видео от геймплея на The Last of Us: Part II. Брутален комбат, спираща дъха динамика и безкомпромисна визия. Изглежда това ще са една част от достойнствата на следващата стъпка от пътуването на Джоел и Ели (макар и Джоел да не сме видели досега).

В The Last of Us Part II, Ели е на 19 и се е установила в Джаксън, където живее спокоен живот, обяснява в публикация в блога на Playstation Нийл Дръкман от Naughty Dog. „Тя получава шанса да е нормален тийнейджър и да изгражда дълготрайни връзки. Когато обаче това спокойствие бива нарушени от насилствен акт, Ели е въвлечена в брутално пътешествие, подтикната от нуждата да изпрати тези, които са я наранили към правосъдието“, обяснява Дръкман.

„От начина, по който Ели се показва, как се движи във враждебния свят, вие ще почувствате емоционалното ѝ и душевно състояние чрез всеки аспект на геймплея. Преработихме изцяло енджина си, разработихме нови комбат механики, създадохме нова аналогова стелт система и преработихме тази, която отговаря за анимацията, за да можем да пресъздадем в пълнота отчаянието на Ели, уникалната ѝ издръжливост и специални умения“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за