Epic Games прави още промени по раздаването на безплатни игри в електронния си каталог

0
2948

Поредният четвъртък означава поредната безплатна игра от Epic Games. Тази седмица на раздаване подлежи Death Coming, любопитна симулация, в която събирате душите на хора, които се опитвате да убиете. Ако това не е най-интересното заглавие, което очаквахте да видите, сте принудени да чакате до следващата седмица. За съжаление не можем да ви кажем коя ще бъде следващата безплатна игра на Epic Games, защото този път компанията реши да я скрие от погледа на феновете.

Когато посетите електронния каталог, на мястото на очакваното за раздаване заглавие стои постер Epic Mystery Game. Компанията за първи път постъпва по този начин. Дори на коледните раздавания на безплатни игри на феновете им беше даден един жокер какво да очакват под формата на специална иконка. Сега бъдещата игра е неизвестна на никого. Може би тя ще бъде голямо ААА заглавие от калибъра на Just Cause 4, която Epic раздаваше преди няколко седмици. От друга страна промяната може да остане за постоянно. Откровено казано, скриването на безплатната игра би накарало повече фенове да посещават периодично платформата, опитваща се да вземе геймърите на Steam.

Това не е единствената модификация на виртуалния магазин от страна на Epic Games. Миналата седмица издателят въведе временна мярка за изискване на 2FA защита на акаунтите, за да могат хората да си вземат безплатната игра. Това още повече хвърля мистерия върху и без това мистериозната игра. Според Epic това изискване ще бъде свалено следващата седмица. Настоящата безплатна игра Death Coming ще бъде достъпна за заявяване до четвъртък, 14-ти май, 18:00ч. местно време.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари