Far Cry Primal е с размер по-малък от 12GB

2
21


Far Cry Primal, следващата игра от света на Far Cry ще бъде доста скромна по размери – 11.97GB – нехарактерно малко за високопрофилно ААА заглавие днес. Това става ясно от страницата на играта в Xbox Store, която се появи днес Това прави от Primal по-малка от Far Cry 4, която беше с рамер малко повече от 21GB. Разбира се, че това не говори за качеството на играта, нито пък може да е категорично определящ показател за обема на съдържание, което идва с нея. Все пак, може да се има едно наум… И в крайна сметка няма да ви се налага да освобождавате място за нея.

В интерес на истината е нужно да се припомни, че от известно време в Интернет се носеха слухове, че Primal ще е една доста по-малка от останалите Far Cry игри. Това накара Ubisoft да дават официални разяснения по този повод, като в интервю за IGN Кевин Шорт, отговорен за сценария сподели, че това си е нормална Far Cry игра, а кампанията ѝ е над 30 часа.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
marto008
marto008

Най-вероятно картата ще е по-малка.

Azhen
Azhen

Мне , картата не увеличава толкова размера , или са cutscenes от играта , или звуковите файлове.Ако използват по-добра компресия на видео/звука то е напълно възможно да се намали … също така сюжета с тези диваци , те сигурно ще викат повече от колкото да говорят.