Football Manager или FIFA? Който и футболен запалянко да питате подобно нещо ще ви каже „Football Manager И FIFA“. Двете футболни видеоигри си имат своите армии от верни фенове, които не спорят помежду си. И всяка от игрите се радва на изключителен интерес. И подобно на новата FIFA, която продължава да оглавява различни класации, така и новият FM се продава изключително добре. Това стана ясно от публикация на директора на играта Майлс Джейкъбсън в социалната мрежа Twitter.

Джейкъбсън разкри, че Football Manager 2021 се е превърнала в най-бързо продаващата се игра от сериите, достигайки един милион копия за по-малко от два месеца след своята поява. FM2021 излезе в началото на ноември. Освен това, играта е играна от над 900 000 играча през миналата седмица. Вероятно е сериозния успех на тазгодишното издание на футболния сим да има общо и с това, че това е първия Football Manager, който излиза за конзолата на Microsoft.

„По някое време вчра, FM2021 се превърна в най-бързо достигналата игра от сериите, достигнала един милион активации. Предполагам, че получавате стойност за парите, които сте дали за нея, тъй като 900 000 от вас играха миналата седмица! Надявам се, че намирате някаква утеха и компания в гейм света, в който намирате бягство“, написа в неделя Джейкъбсън.

Новият FM не може да се похвали с някакви радикални нововъведения, макар че Sports Interactive са нанесли дребни корекции в мачдей енджина, в комуникацията с медиите и изнасянето на пресконференциите след мачовете, осигурена е малко по-голяма достъпност за нови играчи и са нанесени и някои други по-дребни промени, които помагат да получите по-добра представа за представянето на отделните играчи и динамиката на футболните срещи.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари