GTAV ще бъде анонсирана до края на лятото

2
61

Един от потребителите на NeoGaf съобщи, че в най-новото издание на списанието OXM се съобщава за анонса на Grand Theft Auto V, който трябва да се състои до края на лятото.

Наистина, като че ли дойде време за подобно официално представяне. От излизането на четвъртата част изминаха над три години и феновете продължават правят интересни модове за РС версията. Това е сигурен белег, че многомилионната армия от фенове е доволна от качеството й.

Tak-Two нееднократно заявяваха, че няма нужда да се пуска всяка година по една нова част на Grand Theft Auto, за бъде компанията на печалба. И все пак едва ли някой е считал, че разстоянието между пълнокръвните продължения ще е над четири години. Един хубав анонс на GamesCon и дата на излизане за пролетта на 2012 ни се вижда напълно реално нещо.

Да не забравяме, че преди време френският сайт Gamekyo заяви, цитирайки сигурен източник, че Grand Theft Auto V, която се разработва от Rockstar, ще излезе за новата конзола Wii U.

Според французите, Rockstar вече разполагат с девкит на Wii U, а освен това разработчиците се стремят да приключат работата си над Grand Theft Auto 5, за да я пуснат със старта на новата конзола.

Трябва да споменем, че Nintendo и Rockstar вече са сътрудничили – Bully беше пусната за Wii, а DS получи Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Разбира се, вероятността Grand Theft Auto 5 да е Wii U ексклузив е нищожна – впрочем, Gamekyo не отричат, че играта ще се появи за PS3 и Xbxo 360.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари