Поредицата за Вещера продължава своя невероятен успех, пет години след излизането на последната игра от сериите на CD Projekt RED. Причините за това са сериите на Netflix, както и Switch порта на играта, чиито продажби регистрираха ръст от над 500% в края на миналата година.

И докато студиото се подготвя активно за премиерата на Cyberpunk 2077, най-амбициозния проект на CDPR в последните години, то те не забравят и за общността на The Witcher.

В края на миналата седмица, CD Projekt RED анонсираха датата, на която ще излезе официално Android версията на GWENT: The Witcher Card Game, безплатната игра с карти от вселената на Вещера, която в момента е достъпна за PC и iOS. Играта ще е достъпна от 23-ти март, като вече са открити и предварителните регистрации за нея. Те ще ви дадат и аватара на Голем. Студиото е осигурило поддръжката на крос-платформен геймплей между притежателите на играта за PC и iOS, както и възможността за споделяне на прогреса, осъществен от вас и правенето на различни поръчки в GOG.com.

„Присъединете се към вселената на любимата игра на Вещера! В GWENT, вие се сблъсквате с вашите приятели в лудешки дуели, които комбинират блъфиране, вземането на мигновени решения и внимателното изграждане на тестета. С герои, заклинания и специални способности, които обръщат хода на битката по драматичен начин, измамите и хитрите ходове са необходима част от вашия арсенал“, гласи анонса на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за