Добра новина за всички, които обичат качествените видеоигри – Irrational Games се завърна от мъртвите! Студиото има ново име, част от оригиналния състав на Irrational и самият Кен Ливайн за президент и творчески директор.

Както вероятно си спомняте, в началото на 2014-та Кен Ливайн обяви, че Irrational Games (по това време собственост на Take-Two Interactive) освобождава по-голяма част от служителите си. Авторите на оригиналния Bioshock, на System Shock II и на Bioshock: Infinite запазиха за известно време правата над името си, но нищо повече не се чу от тях. Тази седмица Кен Ливайн и 12 от служителите на Irrational обявиха сформирането на Ghost Story Games, изцяло ново студио, което вече работи по неназована игра sci-fi игра с RPG елементи

От студиото споделят, че проектът, по който работят е все още в твърде ранна фаза на разработка и не е свързан по някакъв начин с вселената на Bioshock. На сайта на Ghost Games се забелязва и логото на Take-Two, което вероятно означава, че новосформираното студио ще е под шапката на издателя. Остава да почакаме и да разберем повече за това, което Кен Ливайн подготвя.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за