Khan Wars 4.0: Game of Thrones

0
41

Повече от 6 години след първото издание, XS Software с гордост ви представя новатa версия на KhanWars – 4.0 Game of Thrones. KhanWars е една от най-популярните стратегически уеб игри правени някога.

„Искаме играта да е вярна на средновековната обстановка, в която се развива и дори планираме да наблегнем на тази тема още повече в бъдещите версии на KhanWars.”, това заяви Христо Тенчев, Главен изпълнителен директор на XS Software.

От вече видяното знаете, че играчите могат да повишават членовете на царската си династия в рицари, които предвождат армии или развиват замъци. Династичните бракове и цаското потомство също са включени в играта – невръстните деца порастват и стават рицари, които могат да бъдат доразвити.

Когато участват в битки, рицарите оказват влияние върху специалното умения на нацията в зависимост от тяхното ниво на престиж, екипировка и статистики.

Всеки клас рицар е специализиран в различна област:
• Пълководец – има опит в тренирането на единици и в потушаването на бунтове;
• Земевладелец – умел строител, развива замъка и предвожда разкопки на древни останки;
• Търговец – изпозлва най-кратиките търговски пътища, когато пътува в далечни страни и преговаря с търговците от преминаващи кервани с коприна;
• Шпионин – познава силините и слабите страни на врага и ръководи шпионажа на кралството.

„Идеята е да добавим още функционалности към тези рицари с бъдещите ъдейти на KhanWars 4.0 и те да се превърнат в крайъгълен камък на игровата механика. Рицарите никога няма да могат самостоятелно да побеждават армия, тяхната задача, по-скоро, е да оказват ползотворно влияние върху войниците, които предвождат, като използват специални стратегии и подобряват ефекта на умението на нацията“, това отговори продуцентът на играта, Жеко Стефанов, когато бе запитан как ще се отразят рицарите на в момента познатата игра.

След всичко казано до тук, смело можем да заявим, че KhanWars 4.0: Bloodlines носи най-широк кръг нововъведения в историята на проекта, и че промените по средновековните бойни полeта ще наложат взимането на много, нелеки тактически решения, в търсене на великата победа.

Всичко това и още много може да откриете на адрес: www.hanovete.com

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за