Kick-Ass ще закъснее

0
19

Kick-Ass новата екшън видеоигра, която ще покачи адреналина ви на макс и ще задейства сетивата ви. Тя е разработена специално и само във версия за конзолата PlayStation 3. Играта е проект на дизайнерите и разработчиците от екипа на гейм студиото Frozen Codebase. Те са ви вече познати със заглавия като Sandy Beach (Wii), Zombie Wranglers (Xbox Live Arcade), Elements of Destruction (Xbox Live Arcade и PC), Screwjumper! (Xbox Live Arcade) и други.

Kick-Ass е базирана на предстоящия да се появи едноименен филм. Той пък е вдъхновен от комикса на Mark Millar и John Romita със същото име. Режисьорът на филма е Matthew Vaughn, а продуцентът – холивудската звезда Brad Pitt. Премиерата му е насрочена за месец април тази година.

През месец април ще дебютира и видеоиграта Kick-Ass. Тя е изградена на базата на идеята за супергероя, който вие ще трябва да персонализирате по свой избор. Имате избор от общо трима такива – Kick-Ass, Hit Girl, and Big Daddy – като всеки един от тях е индивидуализиран по външен вид, особени качества и специални умения. Играта е 3D и е от трето лице. Основното в нея са битките и ръкопашния бой. Kick-Ass е разделена условно на мисии – общо осем, като в края на всяка една от тях ще се изправяте срещу супербос. Играта пристига с оригинална анимационна графика, която ще ви напомня на истински комикс. Предлагат ви се няколко режима, сред които е и кооперативният, както и забавни мини игри, разнообразяващи геймплея.

Kick-Ass за PlayStation 3 е свързана със социалните мрежи Facebook и Twitter, както и с PSN мрежата. Това ще ви даде възможност да си взаимодействате и с останалите геймъри, да разменяте идеи и аксесоари за играта.

Официални разпространители на Kick-Ass ще са WHA Entertainment. Те обещаха да пуснат играта на териториите на Европа и Северна Америка днес – на 15 април тази година. Това обаче няма да се случи. От WHA Entertainment насрочиха нова дата за дебюта на Kick-Ass. Очаквайте играта да се появи след няколко дена – на 29 април 2010 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари