Layers of Fear е безплатна в Steam

1
381

Побързайте, защото предложението е валидно до утре.

В изненадващ и неаргументиран анонс, на страниците на Steam се появи съобщението, че арт-хорърът Layers of Fear е безплатен до 15.06 или до утре.

Играта на Blobber Team е хорър, в който влизате в ролята на художник, опитващ се да създаде своя шедьовър – усилие, което може да му коства неговия разум.

„Отпивате още веднъж от чашата, докато платното изплува пред погледа ви. Слаба светлина мъждуйа в ъгъла. Създали сте безброй картини, но никога нещо подобно. Защо не сте успели преди? Изглежда толкова очевидно, ако се замислите. Приятелите ви, критиците, бизнес партньорите ви. Всички те скоро ще видят. Но нещо все още липсва… Оглеждате се стъписан. Тази мелодия… Пиано ли е? Прозвуча съвсем като нея. Но не това е невъзможно. Нея вече я няма. Всички те вече ги няма“, гласи част от анонса на играта.

За да се сдобиете с Layers of Fears, просто посетете страницата на играта и натиснете Install Games.

Междувременно, PC Gamer, от които научаваме за предложението, посочиха, че след анонса за безплатното ѝ предлагане, Layers of Fear бързо се е качил на върха на класацията за най-сваляни игри в Steam.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
азз Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
азз
азз

Е, тя наскоро пак беше безплатна. Едиственият интерес в тази игра е, че поддържа и Linux платформа, но жалко, че иначе не струва и 5 пари. Някакъв психаделичен и скучен хорър, където преминавате през едни и същи места, с леко разместен интериор. Освен това на Linux е сташно неоптимизирана, направо отбиване на номер, 3 пъти по-бавна от версията за прозорец, при един и същ хардуер.