MachineGames за достойнствата на Wolfenstein II: The New Colossus

0
20

Е3 отмина, оставяйки добри впечатления от представените на експото игри. Wolfenstein II: The New Colossus безспорно е едно от заглавията, което привлече интереса на мнозина. Видеото, с което MachineGames представиха играта беше страхотно. Създателите на новия Wolfenstein обещават това да е издание от света на играта, което ще е на съвсем различно ниво. След като разбрахме за силния синематичен елемент, наскоро хора от студиото споделиха повече за FPS елемента. Видеото по-горе е видео-дневник, в който виждаме и геймплей от играта.

„Понапомпахме ги малко. Те са малко по-големички, по-плашещи, по-забавни за убиване, надявам се“, обясняват MchineGames.

Освен изцяло новите типове врагове, екипът зад играта обръща внимание на някои от ключовите геймплей механики, които са били променени с цел доставянето на по-голямо забавление, като поставянето на по-голям акцент над стелт елемента и комбинирането на различни видове оръжия заедно. Крайната цел, обяснява екипа, е не просто да се забавлявате с БиДжей Блачкович, а да влезете в неговата роля, да искате да излезете на улицата и да започнете революция.

Докато гледате видеото, обърнете внимание на Джърк Густафсон и зловещо-забавните му бележки и поведение.

Wolfenstein II: The New Colossus  излиза на 27.10.2017г. за Xbox One, PS4 и персонални компютри.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за