Marvel’s Avengers сред първите игри, които излизат за PS5 и Xbox Series X

0
162

Square Enix разкри, че Marvel’s Avengers пристига за Playstation 5 и Xbox Series X в деня на излизане на двете конзоли. Двете версии от ново поколение ще бъдат напълно безплатни за притежателите на настоящата версия, като целия прогрес ще може да бъде прехвърлен. Освен това, ще има и поддръжка на crossplay, което означава, че играчите, които използват нова конзола спокойно ще могат да играят с тези, които ползват настоящото поколение платформи. 

“Супер бързо зареждане, повишена резолюция и прецизност, подобрени текстури и разрушителни ефекти, проследяване на лъчи и още – Marvel’s Avengers ще изглежда и ще се играе чудесно на новите конзоли”, пише в прессъобщение. “Преживяването на Playstation 5 ще бъде гладко и динамично, възползвайки се изцяло от високата производителност на новия хардуер, PS5 DualSense и пространствено аудио. И за да дадем още повече възможности на играчите да персонализират своето визуално преживяване, PS5 версията ще предостави следните опции –  Enhanced Graphics Mode или High Framerate mode.”

Square Enix отбелязва, че подобрената версия и функции за Xbox Series X, Google Stadia и PC ще бъдат разкрити на по-късен етап. 

Marvel’s Avengers излиза на 4 септември за Xbox One, PS4 и PC, като вече можете да направите предварителна поръчка и да си запазите копие. Тези от вас, които желаят да се възползват от засилената версия на играта за следващото поколение хардуер ще трябва да почакат до зимните празници.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари