Mr. Freeze в Batman: Arkham City

0
21

В навечерието на изложението GamesCom 2011 компанията Warner Bros. Interactive Entertainment публикува нов трейлър на приключенския екшън Batman: Arkham City, посветен на вледеняващия Mr. Freeze. Напомняме, че издателят вече пусна клипчета, посветени на Питанката(The Riddler) и Пингвина(The Penguin).

Междувременно, в октомврийският брой на PC Gamer има няколко детайла за особеностите на компютърната версия. Информацията беше публикувана от британския фен-сайт Arkham City UK.

Според нея, в РС версията ще има поддръжка на стереоскопична 3D картина. По този начин в игралните сцени, в които трябва да се реете с плаща над отворените пространства, ще получат по-голяма дълбочина. За да се възползвате от екстрата, разбира се, трябва да имате подходящ 3D монитор, очила и съответното GPU поддържащо PhysX.

Освен това разработчиците са добавели подобрени PhysX ефекти, които снабдяват обектите на играта с достоверни характеристики. Например, дървените стени могат да се разбиват буквално на трески. Batman: Arkham City се очаква на 18 октомври 2011.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за