Neverwinter сменя жанра

0
20

Преси около година, когато Cryptic Studios анонсираха ролевата игра Neverwinter, разработчиците искаха да направят нещо подобно на „кооперативен Dragon Age”. Но след като студиото беше купено от издателя Perfect World, новите собственици са преразгледали свършената работа и са поставили нови задачи – [/b]сега проектът не е кооперативна ролева игра, а по-скоро ММО екшън.[/b]

Новият Neverwinter прилича повече на онлайн касапницата Vindictus, където се разчита на рефлексите, ловкото боравене с управлението и използването на широк набор от комбота и специални удари.

Играта разчита на модифицирана версия на енджина, използван в Star Trek Online и Champions Online. Заглавието ще е безплатно, което е разбираемо, защото Perfect World по принцип не използват други модели на разпространение. По този начин всички предстоящи допълнения, ако гледаме другите игри на издателя, ще бъдат достъпни за всички.

Все още не е съвсем ясно, как точно ще се адаптират правилата на Dungeons & Dragons към концепцията. Не трябва да се забравя, че Neverwinter се прави за западните играчи, а те са претенциозни и далеч не всички представители на лавината безплатни ММО игри се радват на успех.

Neverwinter излиза в края на 2012 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари