Ninja Theory биха се заели с Heavenly Sword 2

0
14


Макар и в момента хората от Ninja Theory да работят по Hellblade, те не мислят, че това може да им попречи да се заемат с една нова игра по Heavenly Sword.

Само, че съвсем не всичко зависи от студиото и разработчиците в него. Така смята поне Доминик Матюс, директор по продуктовото развитие. Ако след ден или два от Sony се появят с предложение за нов Heavenly Sword, ще се съгласят ли да почнат работа по играта? „Знаете ли, за нас беше удоволствие да работим по Heavenly Sword. Това беше нещо фантастично. И мисля, че най-силното доказателство за това е, че за нас играта се оказа тест да покажем това, на което сме способни“, споделя той пред Рави Сина от GamingBolt. „В тази връзка бих казал, че (за да се появи Heavenly Sword 2) е нужно това да стане в правилното време, на правилното място и в атмосферата на точните обстоятелства… всичко, което мога да кажа е, че обичаме да работим по Heavenly Sword, но правата за това заглавие са си техни, и всичко зависи от тях, но ние обичахме да работим по играта и сме много горди с постигнатото по нея“, споделя Матюс пред изданието.

Той потвърждава, че заемат ли се с Heavenly Sword 2, то хората от студиото трябва да имат нужната мотивация за това и да поемат процеса по дизайна.

А вие, читатели на Kaldata.com, бихте ли искали да видите продължение на Heavenly Sword?

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за