Nintendo Switch получава Assassin’s Creed: The Rebel Collection

1
94

Както и преди някои медии съобщиха, Assassin’s Creed 4: Black Flag и Assassin’s Creed Rogue Remastered ще направят своята премиера за Nintendo Switch. Това ще се случи на 06.12, когато те ще пристигнат за хибридната конзола в един общ пакет, озаглавен Assassin’s Creed: The Rebel Collection. Заедно с тях идват и всички допълнения, които излязоха след дебюта им.

Assassin’s Creed 4: Black Flag е една от най-обичаните от феновете на поредицата игра, като в нея Ubisoft за пръв път включиха плавателни механики и морски бой. Играта ви среща с Едуард Кенуей, млад мъж, принуден да стане пират и член на ордена на асасините, който е баща на Хейдъм Кенуей и Конър от Assassin’s Creed 3.

Assassin’s Creed Rogue Remastered представлява ремастерирана HD версия на едноименната игра, която се появи за конзоли и PC през 2014. Главният ѝ герой, Патрик Кормак, асасин, който се присъединява към ордена на тамплиерите, за да преследва своите бивши събратя. Играта служи, като паралелна история на Assassin’s Creed Unity, като добавя някои оръжия и механики към вече познатата обстановка.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Хасан Буран инг Гюзел
Хасан Буран инг Гюзел

Black Flag и Witcher 3 …
Да, ще изглеждат доооста зле, ама … ще вървят. Все си казвам, че няма да си ги взема, ама толкова, колкто си казвах, че нямаше да си взема, Zelda-та, Skyrim-a, SmashBros и сега има сигурно 500 часа играни на тях общо …