Octopath Traveler излиза и за PC

1
74

Излязла през лятото на миналата година за Nintendo Switch, Octopath Traveler ще направи своята премиера и за Windows. JRPG приключението ще дебютира в Steam на седми юни. Това разкрива Gematsu, след като се натъкват на прес-релийз на Square Enix (по-късно изтрит).

Разработена от Acquire и издавана от Square Enix, Octopath Traveler се превърна в истински хит за Nintendo Switch с повече от 1.5 милиона продадени копия (към март тази година). Играта ви разкрива перипетиите на осем герои в една приказна страна, всеки от тях тръгнал на своя собствена мисия.

„С действие, развиващо се в красивия, но опасен свят на Остерра, Octopath Traveler ви дава контрола над осем уникални героя – всеки от тях със свои собствени способности и отличителни характеристики, мотивация и история. Може да играете, като Олберик: опитен рицар, търсещ възмездие, Сайръс – учен, чиито познания не винаги се изразяват в разумни действия в реалността, ентусиазираният търговец Треса, която обикаля света в опит да обогати способностите си, Офелия – благороден духовник, тръгнал на поклонение към светите места на Остера. А заедно с тях, Примроуз – изпаднал в немилост благородник, търсещ отмъщение за убития си баща, наивният аптекар Алфин, който иска да помогне на другите, независимо от цената, Терион – умелият крадец, попаднал в неловка ситуация и Ханит, опитен ловец, тръгнал да търси липсващия си господар.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
зрт Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
зрт
зрт

ъъъъъ …. Този, който е писал статията поглеждал ли е играта (или поне клипчето, което е линкнал)?
Primrose дали е благородниК (подчертавам „К“) според него?
И дали H’aanit е тръгнаЛ (подчертавам „Л“)?
То и Ophilia е ЖЕНСКО, но хайде … това изречение може да се тълкува и така … и така …