Okami HD за PS3 още тази есен!

0
20

Грабвайте своята божествена четка! Тази есен геймърите ще могат да се върнат в земите на древна Япония с Okami HD, подготвена изключително за PS3 с поддръжка за PlayStation Move.

Първоначално пусната под всепризнатото одобрение от публиката за PS2, Okami HD предлага на играещият и я да се превъплъти в ролята на Аматерасу, японската богиня на слънцето, която е приела формата на вълчица.

След като тираничният магьосник Орочи превръща света в разрушено, безцветно място, на Аматерасу и се налага да използва своите магически способности, за да върне на земите техният предишен блясък и да победи демонът, виновен за разрушението.

Okami HD поднася епическият разказ за Аматерасу на PS3 с интегрирани графики изцяло в HD и режим 16:9. Според самият автор на играта, даже той не е очаквал тя да изглежда толкова добре. Запазената марка на използваният мастилен рисунък sumi-e подхожда идеално на HD-формата, като позволява на играещият играта да се наслади по-пълно на вдъхновяващият свят и още по-детайлизираните образи откогато и да е било.

За да се насладите на още по-вглъбяващо преживяване, използвайте контролера за движение PlayStation Move като своя собствена „божествена четка“ и по един естествен и максимално доближаващ се до реалността начин, за да решавате загадки и побеждавате враговете си. Но, разбира се, ако сте свикнали с контролите в PS2 на играта, то и тук може да ги използвате.

За да бъдат нещата още по-вълнуващи, играчите ще имат възможността да се възползват и от PS3 Trophies (включително и Platinum) с което пред вас ще се открият нови предизвикателства.

Okami HD предназначена изключително за PS3 ще може да се даунлоудва в Северна Америка и Европа от тази есен.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари