Outer Worlds и Pillars of Eternity излизат и за Switch

0
61

Тази седмица разбрахме за поредните две чудесни игри, които се включват в портфолиото на Nintendo Switch.

Първо, Versus Evil и Obsidian Entertainment обявиха, че Pillars of Eternity ще излезе за платформата на хибридната конзола съвсем скоро – на осми август. Изданието носи името Pillars of Eternity: Complete Edition и идва с експанжъна в две части The White March: Part I и II, заедно с обновленията за PC версията за играта, включващи разширени AI способности за групата ви от герои, завишен горен праг на нивата и нови нива на трудност.

„Раазвълнувани сме да анонсираме, че Pillars of Eternity: Complete Edition излиза за Nintendo Switch през август. Продължаващото ни партньорство с Obsidian потвърждава за пореден път отдадеността ни да доставим едно от най-добрите RPG изживявания за играчите на Nintendo Switch“, споделят от Versus Evil.

Следващата игра, която ще видим за Switch също е дело на Obsidian: The Outer Worlds. Звездното приключение, сравнявано с класическите първи издания на Fallout ще се появи за Switch в края на тази година. Помощ на Obsidian и Nintendo ще окажат от Virtuos, известни с портовете си за конзолата на Nintendo на игри, като Dark Souls Remastered и Final Fantasy XII: The Zodiac Age to Switch. Анонсът за това беше направен от официалния Twitter акаунт на Nintendo of America.

Датата, на която The Outer Worlds излиза за конзоли и PC е 25.10.2019, като се очаква премиерата ѝ за Switch да е скоро след това.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за