All in! Games и PolyAmorous представиха ново видео към тяхната игра Paradise Lost. Видеото по-долу представя основите на историята в играта, но съдържа основно геймплей кадри, които показват, че играта ще е нещо наистина качествено.

Paradise Lost представя една алтернативна версия на 80-те години на миналия век, в която Втората световна война е продължила до средата на 70-те и е завършила с ядрена бомба, пусната от нацистите. Това на свой ред е оставило Европа в руини и опустошена за дълго време, като големи територии от континента са необитаеми заради все още стелещата се радиация.

В Paradise Lost влизате в ролята на 12-годишния Симон, който се натъква на гигантски бункер, построен от немците. Напредналите технологии, които той помещава се смесват на свой ред с различни славянски митове (PolyAmorous е полско студио – б.а.), но по какъв начин точно, ще трябва да почакаме, за да разберем. Докато разглежда вътрешността на бункера, Симон започва да си общува с мистериозно момиче на име Ева.

Играта ще предложи любопитна геймплей структура, като основната кампания се основава на идеята за петте етапа на скръбта (отричане, гняв, пазарене, депресия и приемане), като решенията, които вземате в хода на играта ще влияят не само на историята и героите, но също така на визуалния стил, елементите в средата и звуковите ефекти.

Играта беше анонсирана преди четири години и се очаква да направи премиерата си по-късно тази година за Windows и конзоли.

4 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари