Offworld Industries и Periscope Games обявиха появата на най-голямото обновление за Post Scriptum излизало досега: Armoured.

Обновлението към военния шутър нанася редица промени по всички фронтове на играта, което ще се отрази на отражение на пораженията не само по бронираните машини, но и по сградите и всички обекти от света на Post Scriptum. Armoured носи със себе си различни типове и класове снаряди. С Armoured, Periscope въвеждат и изцяло новия режим Hangar, който ще ви помогне да се запознаете по-отблизо с големите бойни машини на спокойствие: да разберете повече за различните типове снаряди и начина им на действие, да се запознаете подробно с вътрешността на танковете и научите подробно за механизма на действие на различните системи, които ще намерите в него. Освен новия хангар, играта получава и преработена версия на стрелбището, което ще ви представи по-удобен начин да тествате наличните оръжия в играта. Сериозни промени получава и системата за управление на танковете, като се въвеждат предавки, което ще направи управлението на машините по-предизвикателно, но и по-автентично.

Ако сте почитатели на военните шутъри и не сте чували досега за Post Scriptm, то задължително трябва да обърнете внимание на играта на Periscope Games, която впечатлява с нивото на реализъм и цялостната си визия. Post Scriptum е включена в есенната разпродажба на Steam и е намалена с цели 75%, което означава, че сега е добър момент да се сдобиете с нея.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари