Postal ще излезе с енджина Unreal Engine 4

0
16

Американското гейм-студио Running with Scissors работи върху римейка на оригиналната Postal, която излезе през 1997 година за персонални компютри. Тази информация бе официално потвърдена в уеб-страницата на студиото.

Сега играта се нарича Postal: Redux и се създава на базата на графичния енджин Unreal Engine 4 на Epic Games. Дизайнерите обещаха да добавят текстури с висока резолюция, да усъвършенстват героите и управлението, да реализират многопотребителски режим, както и да направят още много подобрения. Римейкът трябва да излезе през 2015 година за персонални компютри, работещи под управлението на операционните системи Mac и Linux. Running with Scissors съобщиха още, че през следващата година ще публикуват сорс-кодовете на Postal за ОС Android и е възможно да бъде увеличен броя на поддържаните платформи и операционни системи.

Postal е първият по-сериозен проект на това студио, който обаче има осигури международна известност. Играта е изометричен триизмерен екшън, характерен с използването на „нестандартна лексика“ и най-различни не много красиви зрелища, като например разстрел на нищо неподозиращи жители. Проектът бе нееднократно критикуван за тези сцени и дори бе свързван със стрелбата в американските училища.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за