PUBG влиза в Xbox Game Pass

0
216

Две страхотни игри от последните години правят премиерата си в абонаментната услуга на Microsoft, Xbox Game Pass. Това са Hellblade: Senua’s Sacrifice и PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Както знаете, по-рано тази година, Microsoft разкри своя абонаментна услуга под името Xbox Game Pass. Предназначена първоначално за конзолата на компанията, услугата ще се предлага и за Windows. Каталогът ѝ не е особено голям, но бързо се разраства, като тук ще се публикуват и нови заглавия на студиа, които не са свързани с Microsoft.

Hellblade е дело на Ninja Theory, автори и на DmC: Devil May Cry, Heavenly Sword и Enslaved. Страхотната работа на независимата компания с Hellblade, привлече вниманието към себе си от страна на Microsoft, които по време на Е3 2018 обявиха тяхното придобиване. Играта ще ви срещне със Сенюа, млад воин, чието семейство е избито. Тя тръгва на едно дълго пътуване – на отмъщение и борба – с враговете си – външни и вътрешни.

PlayerUnknown’s Battlegrounds е Battle Royale хитът на годината и както стана ясно това лято, истински хит за притежателите на Xbox One. Microsoft отчетоха в края на юли, че играта се играе на конзолата от повече от осем милиона геймъри.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за