R.U.S.E. ще се забави

1
22

Въпреки че бетата на R.U.S.E. завърши още през април, разработчиците решиха, че играта ще трябва да се отложи още малко. Новата дата е чак през септември.

За незапознатите: R.U.S.E. е военна стратегия, която ще ни върне във Втората световна война и ще ни позволи да видим американската гледна точка на събитията. Интересни неща около залгавието са, че това е една от малкото стратегии, които не показват войната твърде мрачно, към което се стремят повечето й конкуренти. Картите, на които се развиват битките, ще са огромни и лесно могат да се сравнят със Supreme Commander. Едно от големите предимства на R.U.S.E. е системата за блъфиране на опонента. Това става чрез криене на единици по картата или строене на фалшиви бази, които да заблудят врага.

Бетата на играта успя да събере достатъчно геймъри за цели 4 милиона изиграни мисии. Доста проблеми излезнаха наяве и от Eugen Systems решиха, че не си заслушава да пуснат недоошлайфан продукт. Списъкът с промени е много голям, но някои от най-важните неща са стотици оправени бъгове около единиците, камерата, групирането на единици, проблеми с терена и т.н. Една от основните промени е изцяло обновената функция при натискане на десен бутон.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари