По-рано това лято, Rockstar Games издадоха така дълго чаканото от геймърите обновление за Red Dead Online, след като последното такова беше пуснато преди повече от 12 месеца. Действието на Rockstar не само че не беше посрещнато с овации от общността на играта, а тъкмо напротив. Даже се роди идеята да се проведе истинско погребение на RDR Online в света на играта.

Причината за това недоволство беше, че така чаканото обновление беше доста постно и беше сякаш за замазване на ситуацията – почитателите на Red Dead Onlie настояваха за действие от страна на Rockstar от няколко месеца. В края на миналата седмица от студиото внесоха все пак някакво разяснение тук и направиха важно обещание – ново съдържание за играта ще има още тази година. Rockstar обясняват, че си има обективни причини да не са активни по отношение на RDR Online. Това е на първо място започналата работа по Grand Theft Auto VI. Втората причина се явява работата по допълнително съдържание за GTA Online, онлайн компонента към GTA V. Макар и да не звучи много справедливо спрямо общността на Red Dead Online, все пак Rocstar се движат в посока към парите – където е и по-голямата общност.

Независимо от това, Rockstar обещават – ново съдържание за играта ще има. „Заедно със специалните сезонни събития и подобрения, насочени към общото представяне, ние планираме надграждане на основата на сега съществуващите модели и да добавим тази година мисиите Telegram, вместо да доставяме големи тематични обновления, подобно на предните години“, пишат създателите на играта.

Настоящите ежемесечни събития ще продължат да включват сегашното съдържание, както и кооперативните мисии с история, заедно със състезателните Showdown.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари