Starcraft II бетата удължена

2
25

Вчера от официалния сайт на Starcraft II Blizzard съобщиха на феновете на играта, че ще удължат периода на първия етап на бетата. Първоначално тя беше планирана да завърши на 31-ви този месец, но от компанията решиха да удължат срока с една седмица и така да избутат датата чак до 7-ми юни.

Когато все пак първият етап на бетата приключи, от Blizzard ще дадат на геймърите няколко седмици почивка от играта. През това време те ще работят здраво над ъпдейти на хардуера и софтуера, за да може играта да се държи добре, когато се появи на пазара на 27-ми юли. В срока между затварянето на бета сървърите и рилийза обаче, ще има още един „финален“ етап на бетата, за който все още не се знае много. Няма и дата за пускане. Знае се обаче, че този финален етап ще продължи чак до деня, в който игра се появи на пазара.

Междувременно Frank Pearce съобщи, че в Starcraft II няма да има микротранзакции и такива не се планират дори за далечното бъдеще на играта. За разлика от World of Warcraft в Starcraft няма какво да се променя и добавя срещу скромна сума. Вице-президентът на компанията ни убеждава, че единствената сума, която ще заплатим за Starcraft II: Wings of Liberty, е когато си я закупим от магазина.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари