Super Meat Boy Forever е неочаквано отложена

0
56

Любителите на платформърите няма да се зарадват на тази новина. Super Meat Boy Forever, дългоочакваното продължение на „царя на платформърите“ Super Meat Boy няма да бъде издадено навреме. Изглежда пускането му на пазара ще бъде отложено малко от потенциалната дата през април. „Малко“ е правилната дума, имайки предвид игра, която отразихме преди цели пет години.

Информацията идва лично от разработчиците. Те споделиха предварително на PAX East събитието през почивните дни. Междувременно в последния си пост в Twitter те пуснаха дълго изявление, обяснявайки положението. Според Team Meat, оставащата работа не може да бъде свършена до 26-ти април април (освен ако не жертват психическото си благосъстояние, което няма да направят) и затова ще се уточни нова дата за издаване.

Чакането обаче няма да бъде много дълго, и ще приключи „много скоро след април“. Окончателна дата обаче не бе споделена. Да се надяваме, че това „скоро“ не означава още една година.

Във всеки случай новата Super Meat Boy Forever ще излезе на голям набор от платформи. Според Team Meat заглавието ще е достъпно на Windows и Linux персонални компютри заедно с PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch конзоли. Освен това играта ще може да се изтегли и на iOS и Android мобилни устройства. Така че търпението определено ще си заслужава.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за