Tech Support: Error Unknown излезе в началото на тази година и вчера получи първото си голямо обновление. Това съобщиха създателите на играта на страниците на Steam.

Става дума за два режима, които ще направят админското ви ежедневие още по-приятно.

Първият от тези два режима, Endless Challenge ще ви представи три различни предизвикателства, всяко, от които с по две нива на трудност.

Въпросните предизвикателства ще изискват от вас бързина: обработете най-много запитвания за време от 10 минути, време: спечелете определена предварително сума пари, колкото се може по-бързо чрез задоволяване на заявките, и перфектност: отговорете на възможно най-много клиенти без да правите грешки. Една грешна стъпка и играта за вас приключва.

Вторият представен тук режим се нарича „Дзен“. Той е точно обратното на Endless – наслаждавайте се на спокойствие, без напрежение от срокове и наказание – завършвайте заявки със скоростта, която вие избирате. Ще може да достигнете новите режими, завършвайки някой от множеството възможни финала на играта. За тези от вас, които вече са я завършили, предизвикателствата ще се отключат автоматично. Когато стартирате играта, трябва да отидете към менюто BIOS, където освен тях, авторът на играта споделя, че може да откриете и друга изненада.

Анонсирана в края на миналата година, Tech Support: Error Unknown на Dragon Slumber, излезе през февруари. В нея влизате в ролята на администратор, обслужващ мрежата на голяма компания. Предизвикателството тук идва от хактивистка групировка, която прониква в системата, а вие трябва да решите дали да се борите с нея и да застанете на страната на работодателя си или да обедините сили с тях, за да разкриете потайните действия на компанията.

Освен анонса за новите режими, студиото зад Tech Support: Error Unknown обяви и голямо намаление на цената на играта от 25% в Steam.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари