Тази конкретна дата се чака вероятно повече от десет години, когато се появи Diablo 3. Blizzard бяха гости на The Game Awards 2022, където представиха изцяло ново видео към Diablo IV и разкриха датата на излизане на играта: 06.06.

Заедно с новата синмеатика и датата на излизане, Blizzard откриха предварителните поръчки за играта и разкриха различните ѝ издания. Предварителните поръчки за играта ви дават достъп, а бонусите в различните издания са организирани доста интересно, давайки ви различни благинки за други заглавия на Blizzard. Така например стандартното издание включва освен базовата игра, кон за D4, чифт криле и животинче за Diablo III, ездитно животно за World Of Warcraft и козметики за Diablo Immortal. Луксозното издание включва на свой ред достъп до сезонния пропуск на играта и самата игра, ездитно животно и броня (Hellborn Carapace Mount Armor) и съдържанието от стандартното издание на Diablo 4. Ultimate изданието на играта включва премиум варианта на сезонния пропуск на играта, луксона козметика и съдържанието на луксозното издание.

„Лилит се завърна… Еони след нейното изгнание, призовалите я потапят света в ера на тъмнината и омразата. Инарий, бившият архангел на Високите небеса също се е върнал в света, който той и Лилит създадоха. Двамата отново ще се срещнат отново и построеното е застрашено от разрушаване“, гласи анонса, придружаващ новината за датата на излизане на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари