TGA2018: Анонс на Far Cry: New Dawn

0
30

Ubisoft потвърдиха слуховете, които витаеха в последно време, че ще представят нов Far Cry. Именно това се случи по време на стартиралия вчера The Game Awards 2018.

Името на новата игра е New Dawn и представлява самостоятелно продължение на Far Cry 5. Действието се развива отново в Хоуп Каунти, 17 години след края на случилото се във FC5. Междувременно, тук се е случил ядрен апокалипсис и нищо не е такова, каквото е изглеждало преди – флората, фауната, хората, всичко е различно. 17 години след ядрената трагедия, човечеството се надига за едно ново начало.

„Но има нова заплаха в града: банда от безмилостни скитници, известни като Хайуеймен. Те са пристигнали в Хоуп Каунти, за да вземат всички налични ресурси и да тероризират оцелелите. Водени са от сестри-близначки, Майки и Лу, израснали в беззаконните погранични зони. Техният суров възглед за света ги кара да извършват ужасни действия. В техните очи, вие сте или човек, който създава проблеми или човек, решаващ проблеми, а първите не остават живи дълго време око Близначките. Играещите ще трябва да изградят арсенал, който ще наклони везните в тяхна полза и да обединят сили с нови и познати лица, за да защитят оцелелите от бандата“, гласи анонса на играта.

Far Cry New Dawn излиза за конзоли и PC на 15.02.2019.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за