The Forest ще използва Unity 5

0
44


Една от най-интересните сървайвъл-хорър игри напоследък – The Forest – ще започне да използва нов енджин – Unity 5. Това ще се случи със следващото обновление, което се подготвя от разработчиците на играта, насрочено за средата на следващия месец.

„Изключително сме развълнувани за вас, хора, защото ще може да ви предложим по-добър рендър и отразяване на светлините и сенките. Планираме официално да преминем към Unity 5 със следващия пач (0.16), който ще излезе на 14-ти април“, пишат от Endnight Games.

The Forest, понастоящем намираща се в Early Access на страницата на Steam, с очаквана премиера през май, въодушеви множество геймъри с визията, историята и геймплея си, който разчупва статуквото. Самата игра черпи вдъхновение от италианските филми с канибали от 80-те и игри като Metroid Prime. Без да разполагате с каквото и да е оръжие, вие сте хвърлен в гъсти горски масиви, обитавани от кръвожадни човекоядци, а вие ще трябва сами да измислите начин как да оцелеете. Бен Фалконе обеща миналата година в интервю за GamingBolt напълно отворен свят, много страх, дълбоки и мрачни пещери, открити пространства и възможност за справяне със ситуацията с изключително широк набор от предмети от средата.

Освен за PC и PS4, играта ще осигури и поддръжка за технологията за виртуална реалност Rift.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за