Канадското студио PLAYMIND обяви, че отличената с много награди и спечелила одобрението на критика и геймъри тяхна игра The Inner Friend, пристига за Xbox One и PlayStation 4 на 28.04.2020. Тази нова версия на играта идва и с нов алтернативен финал, който ще бъде доставен за PC версията като безплатно обновление в деня на излизането на конзолната версия на The Inner Friend.

Изляза първоначално за персонали компютри, The Inner Friend се отличава с високо имерсивен геймплей, сюрреалистична история, вдъхновена от детската психология и кошмари, използва разнообразни механики, като решаване на загадки, преодоляване препятствия с различна сложност и борба с враговете на героя, възможността за събиране на множество артефакти.

„Воден от мистериозната Сянка, изправете се в очи в очи срещу страховете и кошмарите, които населяват тази материализирала се подсъзнателна вселена. Впускайки се в един уникален и мрачен свят, преживейте отново спомените на Сянката от неговото детство, събирайте ги, за да възстановите това, което то е наричало безопасно убежище. Но във всеки случай, на вас ще ви се наложи да се изправите срещу тях. The Inner Friend представлява сюрреалистична репрезентация на спомените и страховете“, гласи анонса на играта.

„Ние в PALYMIND сме изключително развълнувани да може да споделим нашата игра с една изцяло нова публика, каквато е тази на притежателите на Xbox One и PlayStation 4 конзоли. Макар и безспорно да сме много горди с видеото с признания, което The Inner Friend получи, ние смятаме, че най-доброто признание за работата ни идва от страна на нашите фенове, които ни позволиха да продължим да създаваме игри“, сподели при анонса на конзолните версии на играта Еманюел Севини, изпълнителен директор на PLAYMIND.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари