Появила се тази пролет в Steam за Windows, The Procession to Calvary ще излезе и за PS4. Това съобщи лично единственият разработчик на забавната игра Джо Ричардсън.

Гледайки видеото към The Procession to Calvary няма как да не се появят у вас асоциации с някой от забавните шаржове на британските комици от „Монти Пайтън“. Играта е съставена от репродукции от ренесансовия период и музика от периода. Всичко това подплатено с огромни дози хумор и причудливости.

„Свещената война свърши! Подтисниците ви ги няма, църквите на стария Бог лежат в руини и хиляди невинни са избити! Но не всичко е добри новини: тиранинът Божественият Питър е успял да избяга от хватката ви и вие сте натоварени с мисията да го откриете… Пътуването ви ще ви отведе през богато детайлизиран пейзаж, изграден от стотици различни ренесансови картини. Ще откраднете кораб, ще нахраните магаре, ще се състезавате в конкурс за таланти, ще помагате на неумел уличен магьосник, ще пеете, танцувате, ще свирите на (вълшебната?) флейта, ще сръчкате в лицето един, ще търсите съкровище и ще си побъбрите със самия Всещмогъщ Наш Бог Всесилен. Но ще откриете ли Божествения Питър? И ако успеете, ще си отмъстите ли?“, гласи забавния анонс на играта.

The Procession to Calvary излиза за PlayStation 4 по-късно тази година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари